Werkvoorbereider Installatietechniek – Regio Hengelo

Wij zoeken een creatieve impuls voor ons team van Werkvoorbereiders Installatietechniek. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk nu de vacature.

»

Tekenaar/Engineer Installatietechniek W/E – Almelo

Wepro groeit! En dat vraagt om versterking. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een enthousiaste Tekenaar/Engineer. Jij maakt onderdeel uit van ons technische team. In deze functie ben jij de professional die onze opdrachtgevers op locatie ondersteunt.

»

Project Engineer Werktuigbouwkunde – Regio Deventer

Wepro groeit! En dat vraagt om versterking. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een enthousiaste Project Engineer Werktuigbouwkunde. Jij maakt onderdeel uit van ons technische team. In deze functie ben jij de professional die onze opdrachtgevers op locatie ondersteunt.

»

Electrical Engineer – Regio Hengelo

Meewerken aan afwisselende en uitdagende projecten? Wil je jouw kennis als Electrical Engineer inzetten en doorgroeien? Bij Wepro kun je aan de slag bij gerenommeerde opdrachtgevers. Lees hier meer over de mogelijkheden.

»

Project Engineer Werktuigbouwkunde – Utrecht

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

»