Jouw collega’s

Ons team bestaat uit ruim 350 technisch professionals, zij zetten zich elke dag in om het verschil te maken bij onze partners.                              Wie kan er beter verwoorden hoe het is om bij Wepro te werken dat onze eigen collega’s?

Lees hieronder hun verhalen en ervaringen!

Ga naar

Celina| Mechanical Engineer

Celina Wielstra is sinds oktober 2021 werkzaam bij Wepro Ingenieursbureau als Mechanical Engineer.

Celina is 29 jaar oud en woonachtig in Tiel. In haar vrije tijd houdt ze zich veel bezig met lezen, maar ze leest niet alleen werken die al op de markt zijn. Zo is ze op het moment bezig met het nalezen van een interactief verhaal van een auteur. Celina haalt dan onder andere de spelfouten eruit en bekijkt of het verhaal kloppend is. Daarnaast schrijft ze zelf ook graag en wil zich daar ook verder in ontwikkelen.

Bryan | Elektrical/software engineer

Sinds eind maart dit jaar is Bryan Melcherts werkzaam bij Wepro ingenieursbureau als Electrical/Software Engineer.

Bryan is 25 jaar oud en woonachtig in Assen. In zijn vrije tijd gamet hij graag en speelt hij daarnaast Magic: The Gathering. Daarnaast houdt hij zich bezig met muziek: Bryan is bezig om zichzelf piano te leren spelen.

Demian | Tekenaar / constructeur

Demian de Keijzer is sinds 2016 werkzaam bij Wepro Ingenieursbureau als Tekenaar/Constructeur.

Daarnaast is hij ook lid van de Feestcommissie regio West, die elk kwartaal een activiteit/feest organiseren voor onze collega’s.

Demian is 30 jaar en woonachtig in Amersfoort. In zijn vrije tijd doet hij aan sim racen, waarbij hij online wedstrijden rijdt. Daarnaast is hij sinds een jaar begonnen met boulderen en fietst en dart hij graag.

Huub | Hardware Engineer

Huub Dijkslag werkt sinds 2016 bij Wepro ingenieursbureau als hardware engineer.

Collega Huub is 31 jaar, woonachtig te Epe en sinds 2016 in dienst bij Wepro ingenieursbureau. Naast zijn werk doet hij aan karate, zelf traint hij drie keer per week en daarnaast geeft Huub ook twee keer per week les aan de jeugd. “Uit karate haal ik mijn ontspanning, je hoeft dan even nergens over na te denken.”

Alfred | Project Engineer

Alfred Bouwman is sinds 2016 werkzaam als project engineer bij Wepro Ingenieursbureau.

Alfred is 29 jaar, sinds 2016 werkzaam bij Wepro ingenieursbureau en woont in Staphorst bij zijn ouders. Daar heeft hij de ruimte om met zijn grote hobby bezig te zijn: het sleutelen aan oude trekkers en zitmaaiers. Naast het opknappen van oude trekkers en zitmaaiers is Alfred ook een mountainbiker. “Overdag zit ik veel achter de computer, dan vind ik het fijn om ’s avonds en in het weekend lichamelijk bezig te zijn.”

Menno | E&I Engineer

Sinds april 2021 is Menno de Vries werkzaam als E&I Engineer bij Wepro Ingenieursbureau.

Menno is 28 en woont in de regio Groningen. In zijn vrije tijd speelt hij Dungeons & Dragons en zit hij graag achter de computer. Daarnaast is Menno ook muzikaal: hij maakt muziek met zijn (bas)gitaar en hij is regelmatig licht- en geluidstechnicus op kleine evenementen. Ondanks dat muziek een grote hobby is van Menno, ligt zijn passie echt bij techniek.

Sander | Software Engineer

Sander Sierdsma is sinds september 2014 werkzaam bij Wepro Ingenieursbureau als software engineer en heeft hij tal van projecten uitgevoerd.

Sander is 38 jaar en woonachtig te Hemrik (Friesland). In zijn vrije tijd houdt hij zich voornamelijk bezig met sporten, vooral met hardlopen en klimmen. “Ik klim drie keer per week binnen en doorgaans ook een á twee keer per jaar buiten!” Voor Sander is klimmen zijn hoofdsport en loopt hij hard om zijn conditie op peil te houden.

Tom | Project Engineer

Sinds februari 2017 werkt Tom Jeuring (31) uit Enschede als Mechanical projectengineer Bij Wepro Ingenieursbureau. Op dit moment levert Tom projectmatige ondersteuning bij opdrachtgever Thales in Hengelo (Ov).

Tom is geboren en getogen in Emmen alwaar hij zijn jeugd door gebracht. In deze fase is de passie voor techniek ontstaan, letterlijk in de schuur van zijn grootvader. Zijn interesse komt met name voort uit het feit dat Tom nu eenmaal graag wil weten hoe dingen worden gemaakt.

 

 

Erik | Projectengineer

Erik Hartsuiker is sinds maart 2018 in dienst bij Wepro Ingenieursbureau.

Hij komt oorspronkelijk uit Steenwijk en woont sinds begin 2021 samen in Leeuwarden. In zijn vrije tijd speelt Erik graag games met vrienden en verzamelt en luistert hij muziek. Daarnaast is voetballen één van zijn grootste hobby’s, Erik voetbalt al vanaf zijn zesde bij dezelfde voetbalclub VV Steenwijk. Ook nu hij in Leeuwarden woont, blijft hij zijn voetbalclub trouw.

Tom | Tekenaar / constructeur

Tom Hölscher is sinds november 2020 werkzaam bij Wepro als tekenaar/constructeur.

Tom is 23 jaar en woont in Enschede. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met het maken van muziek. Vooral gitaarspelen is een grote hobby van Tom, dit doet hij al sinds zijn twaalfde(!) Daarnaast reist hij graag en brengt hij tijd met zijn vrienden door. Tom is in zijn vrije tijd ook bezig met techniek. Thuis heeft hij een kleine 3D printer en frees waarmee hij voornamelijk schaalmodellen maakt.

Peter | Electrical Engineer

Peter (31) is sinds 2016 in dienst bij Wepro als Electrical engineer. Inmiddels heeft Peter acht projecten uitgevoerd en is hij gespecialiseerd EPLAN tekenaar.

Peter woont samen met zijn vrouw en kinderen in Overijssel. Peter heeft zijn vrouw leren kennen toen zij beide aan een project werkten.

Sergejus | Project Engineer

Sinds 2016 is Sergejus Kustovas werkzaam bij Wepro Ingenieursbureau als engineer E & I. Sergejus is 37 jaar en komt oorspronkelijk uit Litouwen, inmiddels woont hij in Amsterdam.

In zijn vrije tijd sport Sergejus graag en vindt hij het leuk om creatief bezig te zijn; Sergejus speelt in een improvisatietheater en schildert mensen (Model drawing).

Rijk| Hardware en Software Engineer

Sinds november 2013 maakt Rijk van de Pol (32) deel uit van het team technische specialisten bij Wepro Ingenieursbureau.

Begonnen als software engineer heeft Rijk zijn vaardigheden verbreed tot hardware engineering en is hij thans E-PLAN engineer.

Bert | Project Engineer

“Het werken op projectbasis bevalt mij goed. Je maakt telkens een frisse start en daardoor is het nooit saai. Het is zeer afwisselend om met al die verschillende opdrachtgevers te werken. ”

Ronald | Hardware Engineer

Sinds 2016 is collega Ronald den Dekker (41) actief binnen Wepro Ingenieursbureau. Ronald is samenwonend in Doetinchem met zijn partner en 2 kinderen (9 en 10 jaar).

Ronald is echter opgegroeid in Gorinchem. Op latere leeftijd verhuist hij naar het oosten van het land.

Maarten | Projectleider

In het dagelijks leven is Maarten projectleider bij Wepro sinds begin 2019. Een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid. Inmiddels heeft Maarten 2 projecten afgerond. Tijdens deze projecten heeft Maarten zich ook verder ontwikkeld en verrijkt met technische kennis binnen de Wepro Academy en gaat hij binnenkort deelnemen aan de opleiding Projectmatig werken voor Engineers.

Bart | Mechanical Engineer

In het dagelijks leven werkt Bart sinds 2019 als Mechanical Engineer van Wepro aan de ontwikkeling van verschillende soorten machines. Van concept en ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van een draaiende machine.

 

Iris| Hardware Engineer

Al op de bassischool had Iris affiniteit met techniek. Toen ze op de middelbare school de richting Metalektro kon kiezen, bestond daar dus ook geen twijfel over: dát moest het worden! Uiteindelijk heeft ze bij Saxion de hbo-opleiding Electrical and Electronic Engineering afgerond en kon ze aan de slag. Bij Wepro!

Sven| Mechanical Engineer

Wepro Engineer Sven Kranendonk werkt op dit moment aan een bijzonder project voor een ‘groot Duits automerk’ bij onze partner Cruden B.V. Dat klinkt natuurlijk interessant en misschien een beetje geheimzinnig. Als echte autoliefhebber is het ook nog eens ontzettend interessant! Zijn opdracht: het ontwikkelen van 9 simulatoren voor auto’s.

 

Mario| Mechanical Engineer

“Door de variatie in opdrachten blijf ik mij ontwikkelen. Als mijn projectcoördinator een nieuwe opdrachtgever voorstelt, vraagt hij eerst of het bedrijf mij wat lijkt. De keuze doen we in samenspraak.”

Gerry| Hardware Engineer

“Dankzij de goede begeleiding van Martijn heb ik mij ontwikkeld in mijn vak. Ook als het even tegen zit, heb ik aan hem een prima gesprekspartner. Daarom voel ik me sterk verbonden met Wepro.”

Menno| Project Engineer

“In een goed gesprek met mijn projectcoördinator heb ik aangegeven meer uitdaging te willen. Wepro biedt mij de mogelijkheid tot afwisseling van projecten en ontwikkeling van mijzelf.”

Marco| Werkvoorbereider E

”In het contact met mensen onderscheidt Wepro zich van andere bureaus. Mijn projectcoördinator spreek ik elke maand, andere werkgevers zag ik soms maanden niet.”

Erik| Project Engineer

“Met andere ingenieursbureaus heb ik ook gesprekken gevoerd, maar Wepro doet dat op een unieke manier. Bij Wepro ben je zeker geen nummer. Ik ervaar bij Wepro betere balans en meer persoonlijke aandacht.”

Peter| Electrical Engineer

“Wat ik aantrekkelijk vind aan Wepro, is dat je zelf je route kunt uitstippelen. Hierdoor leer ik continu bij en kan mijn carrière zelf vormgeven.”

Maarten| Senior Projectcoördinator

“De functie sprak me aan vanwege de veelzijdigheid. Je bent aan de ene kant werkgever voor je team, aan de andere kant partner voor opdrachtgevers.”

Jeffrey| Mechanical Engineer

“Met persoonlijke aandacht onderscheidt Wepro zich van andere ingenieursbureau. Het gesprek met de projectcoördinator was goed, de sfeer open en rustig.”

Ties| Senior Projectcoördinator

“Alle puzzelstukjes in elkaar laten passen, dat is mijn uitdaging. Het is mooi als een technische collega zich kan ontwikkelen én de opdrachtgever tevreden is.”

Erik| Werkvoorbereider E

“Werken bij Wepro is het beste wat mij is overkomen. Je kijkt bij bedrijven in de keuken en doet overal nieuwe ervaringen op. Sinds ik bij Wepro in dienst ben, heb ik me veel breder ontwikkeld.”

Fulco|Project Manager

“Processen en mensen wil ik doorgronden. Ik heb bewust voor Wepro gekozen omdat Wepro mij vrijheid biedt, zo kan ik bij verschillende bedrijven rondkijken en de werksfeer proeven.”

Kai| Hardware Engineer

“Ik ben leergierig. Daarom vind ik het leuk om bij verschillende bedrijven te werken. Die afwisseling vind ik bij Wepro.”