Jouw collega’s

Ons team bestaat uit ruim 350 technisch professionals, zij zetten zich elke dag in om het verschil te maken bij onze partners.                              Wie kan er beter verwoorden hoe het is om bij Wepro te werken dat onze eigen collega’s?

Lees hieronder hun verhalen en ervaringen!

Ga naar

Rijk| Hardware en Software Engineer

Sinds november 2013 maakt Rijk van de Pol (32) deel uit van het team technische specialisten bij Wepro Ingenieursbureau.

Begonnen als software engineer heeft Rijk zijn vaardigheden verbreed tot hardware engineering en is hij thans E-PLAN engineer.

Marlies| Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Marlies, is 28 jaar en woont in Zuidwolde. In haar vrije tijd speelt ze volleybal, gaat ze naar de sportschool en reist ze graag.

Marlies besloot na de middelbare school haar eerste werkervaring op te doen bij een callcenter. Hier ontdekte ze dat ze niet gelukkig werd van de werkzaamheden die ze daar uitvoerde. Wat ze tijdens haar eerste baan wel erg leuk vond was het uitvoeren van verschillende werkzaamheden.

Ronald | Hardware Engineer

Sinds 2016 is collega Ronald den Dekker (41) actief binnen Wepro Ingenieursbureau. Ronald is samenwonend in Doetinchem met zijn partner en 2 kinderen (9 en 10 jaar).

Ronald is echter opgegroeid in Gorinchem. Op latere leeftijd verhuist hij naar het oosten van het land.

Brecht| Werkvoorbereider

Brecht Houtman (24) is in februari 2021 begonnen als werkvoorbereider bij Wepro. Brecht voert een stadsverwarmingsproject uit bij een van onze opdrachtgevers.

Brecht heeft de HBO studie Industrieel Product Ontwerp gevolgd (ook wel IPO). Bij deze studie wordt er aandacht besteed aan de technische ontwikkeling van een product en wordt er uitgebreid stilgestaan bij de creatieve kant van de productontwikkeling. Tijdens zijn studie kwam Brecht erachter dat hij de technische kant veel leuker en uitdagender vindt dan de creatieve kant.

Nick | Projectleider

Sinds het voorjaar van 2020 woont collega Nick Lentink, Projectleider Installatietechniek in het mooie Neede, gelegen in de Achterhoek.

Hier woont hij samen met vriendin Melinde in een kleine, oude boerderij met 1700 m2 grond en 3 paarden en een geadopteerde herder.

Techniek is al vanuit mijn jeugd met de paplepel ingegoten.

Edwin | Project Engineer

Op 1 maart 2021 werkt Edwin Geerdink (35) uit Hengelo (Ov) exact 9 jaar als Project Engineer bij Wepro Ingenieursbureau. Op dit moment wordt Edwin al enige tijd projectmatig ingezet bij opdrachtgever Benchmark in Almelo. Daarnaast heeft Edwin een grote passie voor zijn sport mountainbiken en zijn gezin.

Edwin is geboren en getogen in Delden. Tot zijn 24e levensjaar heeft hij hier bij zijn ouders gewoond, voordat hij naar Hengelo (Ov) is verhuisd. Hier woont hij nog steeds, samen met zijn vrouw Liana en dochter Bodi.

Tom | Project Engineer

Sinds februari 2017 werkt Tom Jeuring (31) uit Enschede als Mechanical projectengineer Bij Wepro Ingenieursbureau. Op dit moment levert Tom projectmatige ondersteuning bij opdrachtgever Thales in Hengelo (Ov).

Tom is geboren en getogen in Emmen alwaar hij zijn jeugd door gebracht. In deze fase is de passie voor techniek ontstaan, letterlijk in de schuur van zijn grootvader. Zijn interesse komt met name voort uit het feit dat Tom nu eenmaal graag wil weten hoe dingen worden gemaakt.

 

 

Jan Willem | Senior Projectmanager


In april 2021 ben ik 10 jaar in dienst van Wepro. Mijn huidige functie is Senior Projectmanager. Voor ik bij Wepro in dienst trad, werkte ik in het lijnmanagement en als Business Unit Manager. Een mooie job, maar tijdens de recessie in 2008 dacht ik eens na over mijn toekomst. Ik maakte destijds structureel veel uren. Tijdens dit moment van reflectie kwam ik tot de conclusie dat ik meer tijd wilde doorbrengen met mijn vrouw en kinderen en een betere balans tussen werk en privé belangrijk vond.

Martijn | Mechanical Engineer

Sinds twee jaar werkt Martijn als Mechanical Engineer bij Wepro. Hij heeft inmiddels al heel wat ervaring opgedaan binnen zijn project bij Thales. Maar ook door zijn actieve deelname aan de Wepro Academy én zijn bijzondere hobby gaat Martijn skyhigh!

 

Maarten | Projectleider

In het dagelijks leven is Maarten projectleider bij Wepro sinds begin 2019. Een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid. Inmiddels heeft Maarten 2 projecten afgerond. Tijdens deze projecten heeft Maarten zich ook verder ontwikkeld en verrijkt met technische kennis binnen de Wepro Academy en gaat hij binnenkort deelnemen aan de opleiding Projectmatig werken voor Engineers.

Bart | Mechanical Engineer

In het dagelijks leven werkt Bart sinds 2019 als Mechanical Engineer van Wepro aan de ontwikkeling van verschillende soorten machines. Van concept en ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van een draaiende machine.

 

Iris| Hardware Engineer

Al op de bassischool had Iris affiniteit met techniek. Toen ze op de middelbare school de richting Metalektro kon kiezen, bestond daar dus ook geen twijfel over: dát moest het worden! Uiteindelijk heeft ze bij Saxion de hbo-opleiding Electrical and Electronic Engineering afgerond en kon ze aan de slag. Bij Wepro!

Sven| Mechanical Engineer

Wepro Engineer Sven Kranendonk werkt op dit moment aan een bijzonder project voor een ‘groot Duits automerk’ bij onze partner Cruden B.V. Dat klinkt natuurlijk interessant en misschien een beetje geheimzinnig. Als echte autoliefhebber is het ook nog eens ontzettend interessant! Zijn opdracht: het ontwikkelen van 9 simulatoren voor auto’s.

 

Tom| Projectcoördinator

“Vooral de diepgang in deze functie spreekt mij aan. Je bent coach van een team én commercieel verantwoordelijk voor opdrachtgevers. Aan beide kanten bouw je aan langdurige relaties.

Bert | Project Engineer

“Het werken op projectbasis bevalt mij goed. Je maakt telkens een frisse start en daardoor is het nooit saai. Het is zeer afwisselend om met al die verschillende opdrachtgevers te werken. ”

Edwin| Project Engineer

“Wepro staat altijd open voor trainingen en er zijn veel contactmomenten. Niet alleen met mijn projectcoördinator, maar ook met andere engineers. Dat soort contacten maakt dat ik mij een collega van Wepro voel.”

Erik| Hardware Engineer

“Wepro is actief bezig met de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Ik heb verschillende vaktrainingen gedaan, maar ook iets totaal anders zoals de softskills-training. die laatste gebruik ik dagelijks!”

Álvaro| Hardware Test Engineer

“Bij Wepro kan ik ontdekken waar ik me verder in wil specialiseren,                        dat Wepro in mij investeert ervaar ik als bijzonder.”

Tim| Embedded Software Engineer

“Een ingenieursbureau was een logische keuze. Wepro biedt mij de vrijheid om veel opdrachtgevers te leren kennen.”

 

Wouter| Mechanical Engineer

“Het is mooi dat ik de kans van Wepro krijg om door te groeien naar constructeur en in verschillende keukens kan kijken.”

Martijn| Mechanical Engineer

“Eerst gaf Wepro de ruimte mijn richting te bepalen, nu bouwen we samen aan mijn carrière. Ik hou van samenwerken in een team.”

Mario| Mechanical Engineer

“Door de variatie in opdrachten blijf ik mij ontwikkelen. Als mijn projectcoördinator een nieuwe opdrachtgever voorstelt, vraagt hij eerst of het bedrijf mij wat lijkt. De keuze doen we in samenspraak.”

Gerry| Hardware Engineer

“Dankzij de goede begeleiding van Martijn heb ik mij ontwikkeld in mijn vak. Ook als het even tegen zit, heb ik aan hem een prima gesprekspartner. Daarom voel ik me sterk verbonden met Wepro.”

Menno| Project Engineer

“In een goed gesprek met mijn projectcoördinator heb ik aangegeven meer uitdaging te willen. Wepro biedt mij de mogelijkheid tot afwisseling van projecten en ontwikkeling van mijzelf.”

Marco| Werkvoorbereider E

”In het contact met mensen onderscheidt Wepro zich van andere bureaus. Mijn projectcoördinator spreek ik elke maand, andere werkgevers zag ik soms maanden niet.”

Erik| Project Engineer

“Met andere ingenieursbureaus heb ik ook gesprekken gevoerd, maar Wepro doet dat op een unieke manier. Bij Wepro ben je zeker geen nummer. Ik ervaar bij Wepro betere balans en meer persoonlijke aandacht.”

Peter| Electrical Engineer

“Wat ik aantrekkelijk vind aan Wepro, is dat je zelf je route kunt uitstippelen. Hierdoor leer ik continu bij en kan mijn carrière zelf vormgeven.”

Maarten| Senior Projectcoördinator

“De functie sprak me aan vanwege de veelzijdigheid. Je bent aan de ene kant werkgever voor je team, aan de andere kant partner voor opdrachtgevers.”

Jeffrey| Mechanical Engineer

“Met persoonlijke aandacht onderscheidt Wepro zich van andere ingenieursbureau. Het gesprek met de projectcoördinator was goed, de sfeer open en rustig.”

Nick| Hardware & Software Engineer

“Als je gemotiveerd bent, kun je alles bereiken. Ik ben er zelf het levende bewijs van. Ik heb bewust gekozen voor Wepro. De kans om bij allerlei bedrijven binnen te kijken en opleidingen te volgen is voor mij erg belangrijk.”

Bert| Projectleider

“Ik wil groeien in mijn rol als projectleider. Elke maand heb ik een evaluatiegesprek met mijn projectcoördinator. We bespreken de voortgang, maar ook mijn ambities en mogelijkheden tot volgen van trainingen.”

Joris| Project Engineer

“Ik vind het tof om regelmatig iets compleet nieuws te leren. Mijn projectcoördinator luistert goed naar mijn wensen voor opdrachten, hij weet dat ik graag wil doorgroeien en maakt dit voor mij mogelijk.

Martijn| Engineer

“In korte tijd leer ik de techniek en bedrijfsculturen kennen en de verbindingen te leggen met de mensen. Bovendien bouw ik zo een mooi netwerk op.”

Martijn| Senior Projectcoördinator

“Ik weet nooit hoe mijn dag gaat lopen. Die afwisseling maakt mijn werk heel gaaf. In een bepaalde regio ben jij hét gezicht van Wepro.”

Koen| Senior Hardware Engineer

“Wepro staat bekend als stabiele werkgever met veel mogelijkheden én Wepro had direct veel interessante opdrachtgevers waar ik zo kon beginnen.”

Ties| Senior Projectcoördinator

“Alle puzzelstukjes in elkaar laten passen, dat is mijn uitdaging. Het is mooi als een technische collega zich kan ontwikkelen én de opdrachtgever tevreden is.”

Erik| Werkvoorbereider E

“Werken bij Wepro is het beste wat mij is overkomen. Je kijkt bij bedrijven in de keuken en doet overal nieuwe ervaringen op. Sinds ik bij Wepro in dienst ben, heb ik me veel breder ontwikkeld.”

Fulco|Project Manager

“Processen en mensen wil ik doorgronden. Ik heb bewust voor Wepro gekozen omdat Wepro mij vrijheid biedt, zo kan ik bij verschillende bedrijven rondkijken en de werksfeer proeven.”

Kai| Hardware Engineer

“Ik ben leergierig. Daarom vind ik het leuk om bij verschillende bedrijven te werken. Die afwisseling vind ik bij Wepro.”