Kennissessies & Feesten

Naast hard werken en ontwikkelen vinden wij sfeer en gezelligheid net zo belangrijk! Wij staan dan ook bekend om onze gave personeelsfeesten. Elke regio heeft een eigen feestcommissie (FeCo) bestaande uit creatieve Wepro-collega’s, die graag mee denken en helemaal snappen wat een gaaf personeelsfeest inhoud.

De feestcommissies organiseren maar liefst 4 keer per jaar een lokale feestavond! Met als doel om de onderlinge contacten tussen collega’s te versterken in een informele en ongedwongen sfeer.

Denk aan een 1-uurs kartrace inclusief kwalificatie of een avondje paintballen met als afsluiting een overheerlijke barbecue. Naast de personeelsfeesten kennen we ook personeelsborrels of rondleidingen op projecten bij onze opdrachtgevers.

We organiseren ook nog een aantal landelijke activiteiten op een centrale locatie voor alle collega’s. Voorbeelden zijn de lancering van onze nieuwe huisstijl bij Radio Kootwijk of een dag naar de legendarische Nürburgring (Nordschleife) met een enthousiaste groep Wepro “petrol heads”.

Kortom, allemaal activiteiten waarbij teambuilding, kennisdeling en collega’s leren kennen centraal staan.

Dirtkarting Regio Noord

Nürburgring Nordschleife

Ga naar

Opdrachtgevers